1985 Askim Logo hvit

Arrangementer

Oral Bee & Mr. Pimp-Lotion

Oral Bee & Mr. Pimp-Lotion

Lørdag 2. mars 2024

KL: 22:30

Lørdag 2. mars får Askim æren av å ta imot de legendariske rapperne Oral Bee og Mr. Pimp-Lotion på 1985! Det har gått over 20 år siden sist de spilte en offentlig konsert i byen, da gutta spilte sin famøse gig på Østfoldbadet, en konsert som de ofte trekker frem som en av karrierens absolutt verste. Siden den gang har de oppnådd en enorm suksess i Norge med hits som Penger, Høyt Over Oslo, Den Breiale Stilen, Baris, Begynte På Bunnen, Tennis, Alle Hater Oral Bee og mange, mange flere som til sammen har blitt strømmet over 65 millioner ganger på Spotify. Og ikke nok med det i 2003 spilte Baby Bash inn Oral Bee-låten «Mitt image som pimp» som «Image Of Pimp», der han beholdt det norske refrenget og et vers fra Oral Bee, i tillegg til å få med seg Lucky Lucciano på et vers. Låten var med på albumet Tha Smokin’ Nephew, som solgte 500 000 eksemplarer i USA – og således mottok amerikansk gullplate

Denne kvelden kan du forvente deg en konsertopplevelse fylt med minner, energi, fet musikk og uforglemmelige øyeblikk. Oral Bee og Mr. Pimp-Lotion tar med seg sine beste låter og gir deg en show som kommer til å få hele Askim til å danse og synge med.

Sikre deg billetter til Oral Bee & Mr. Pimp-Lotion på 1985 i Askim 2. mars 2024 før det blir utsolgt!

ID: 20 år
CC: Kr. 295,- (+ gebyr) // I døra: Kr. 350,-

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.