1985 Askim Logo hvit

Restaurant

Vårt sted er nøye valgt for å skape en inviterende atmosfære, og vi ser frem til å dele vårt lidenskapelige kjøkken med deg.

Våre åpningstider

Vår varierte meny tar deg med på en smaksreise, fra hjertevarm comfort food til delikate gourmetretter.

1985

Restaurant

På 1985 er vi opptatt av å skape en god atmosfære og flotte spise opplevelser. Vi mener at god mat ikke trenger å koste så mye, og at de beste opplevelsene skapes i en kombinasjon av ferske ingredienser, et spennende utvalg og engasjerte ansatte. Senk på skuldrene, len deg tilbake og nyt!

Planlegger du et firma-event, frokostmøte, eller bursdager? Vi tilrettelegger for arrangement på opptil 200 personer.

1985 har et mål om å skal et spisested som passer for alle og hvor hvem som helst kan føle at de passer inn. Ta med familien eller en kveld ute med kollegaer. Hos 1985 er du alltid velkommen. Vår visjon er å skape en inkluderende stemning som alle kan føle på, og som navnet representerer håper vi du alltid 1985  deg hos oss uansett hvem du er. Velkommen!

Restaurant

Ønsker du å bestille takeaway?

Ønsker du en deilig matopplevelse rett hjem til deg? Da trenger du ikke lete lenger! Utforsk vår varierte og fristende meny, og nyt favorittrettene dine i komforten av ditt eget hjem.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.